Signe Højmark Thaarup aka Musiksigne er børnemusiker og sanger.

Hun er uddannet Cand Musicae på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med hovedfagene Børnemusik og Rytmisk Sang. Derudover har hun en rytmisk sanguddannelse fra Los Angeles Music Academy, Californien, USA. Desuden har hun et års kursus i Leg, Musik og Bevægelse med Lotte Kærså fra Rytmisk Musikkonservatorium, København.

Musiksigne spiller aktive børnekoncerter for børn i alle aldre, i forskellige sammenhænge der tilpasses den enkeltes behov. Det kan være med fuld band eller som trio, duo eller solist. Det kan være som institutionssamarbejde, skolesamarbejde, eller kirkesamarabejde, eller skole/kirkesamarabejde, hvor børnene er med til at synge og spille på scenen.

På samme måde laver hun workshops på biblioteker, i institutioner, på skoler, ved firmaer etc.

Også her kan et forløb skrues sammen så det passer til den enkelte situation.

Signe Højmark Thaarup underviser i Børnemusik på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg.

Hun er sangkonsulent ved Sangens Hus, Den Jyske Sangskole, hvor igennem hun bl.a. er konsulent på Sangglad (Daginstititutioner), Sang, Bevægelse og Læring (Folkeskolelærere) samt EMU (Inspiartionskurser for folkeskolen og seminarierne).

Derudover har hun siden 2004 undervist i solosang, kor, stemmeteori, vocal performance og i børnemusik i forskellige afskygninger

– Børne/forældrehold

– Babyrytmik / Børnerytmik

– Musikalsk Legestue

– Babysalmesang / Børnebongo i kirkerne

– Musik i daginstitutionerne

– Efteruddanelse af Pædagoger og Folkeskolelærere